Dagelijks Onderhoud

De voordelen van Krijnen Bouw Riel

Particulieren

Onderhoud
Om u en uw gezinsleden te verzekeren van een langdurig woongenot is goed onderhoud van uw woning een belangrijk punt. Naast het reguliere onderhoud, zoals het vervangen van kozijnen en het repareren van goten, dakbeschot, dakpannen, schoorstenen e.d. kunnen wij u ook helpen bij het verhelpen van een lekkage of ander ongemak wat met spoed verholpen moet worden. Voor onderhoud en reparaties heeft Krijnen Bouw een gespecialiseerde afdeling, die uw probleem snel en efficiënt kan oplossen.

Verbouw
Een garage aan de woning, een grotere woonkamer of aparte keuken, of een dakkapel om een slaapkamer te vergroten? Wilt u uw woongenot verbeteren, een aanpassing aan uw woning realiseren? Heeft u al tekeningen of alleen nog maar een idee? Dan is Krijnen Bouw een goede partner om samen te komen tot uw droomhuis. Met onze jarenlange ervaring en goede naam staat ons team graag voor u klaar om uw woning aan uw wensen te laten voldoen.

Bedrijven

Verbouw en onderhoud
Een van de sterke punten van Krijnen is namelijk dat door middel van goede communicatie uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk verstoord worden. Dat u uw bedrijf wilt blijven gebruiken en dat de overlast beperkt moet blijven. Daardoor zijn onze mensen er in getraind om tijdens hun werkzaamheden de bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk te hinderen. Hierdoor kan er steeds in goed overleg bekeken worden hoe de werkzaamheden, voor beide partijen, zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Zorginstellingen

Verbouw en onderhoud
Wij weten door onze ervaring dat het uitermate belangrijk is dat de dagelijkse gang van zaken in de zorginstelling niet of zo min mogelijk verstoord wordt. Dat u uw zorginstelling wilt blijven gebruiken en dat de overlast beperkt moet blijven. Daardoor zijn onze mensen er in getraind om tijdens hun werkzaamheden de bedrijfsactiviteiten in de instelling zo min mogelijk te hinderen. Hierdoor kan er steeds in goed overleg bekeken worden hoe de werkzaamheden, voor beide partijen, zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u gaan verbouwen, heeft u plannen om een huis te gaan bouwen of wilt u graag eens een vrijblijvend gesprek met ons aangaan?

Vraag een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te maken.