Niet planmatig onderhoud

De voordelen van Krijnen Bouw Riel

 

Om woningcorporaties de juiste service te kunnen verlenen, heeft Krijnen Bouw een aantal jaren geleden besloten een bedrijfsonderdeel te specialiseren op het gebied van niet planmatig onderhoud en mutaties. De mensen van dit bedrijfsonderdeel hebben geleerd om in bewoonde woningen te werken.

Mutatieonderhoud
Krijnen Bouw voert mutatie onderhoud op maat uit. Of het nu gaat om het verhuur klaar maken van een winkelpand of het verhuur- of verkoop klaar maken van een woning, wij zorgen dat de uitvoering zo strak mogelijk gepland wordt om zo de doorlooptijd te verkorten. Wij minimaliseren leegstandskosten, en u verhoogt uw rendement.
Mutatie onderhoud, de mogelijkheden: Afhankelijk van het door u gewenste kwaliteitsniveau en het onderhoudsverleden van de verhuureenheid, worden vooraf de uit te voeren werkzaamheden vastgelegd. Samen met de opdrachtgever wordt bepaald wat de specifieke wensen voor de te muteren verhuureenheid is. Er kan tevens rekening gehouden worden met de wensen van de nieuwe huurder. Daarnaast is het mogelijk om een nieuwe kamerindeling te maken of om verbeteringen toe te passen om zo bijvoorbeeld meer rendement te halen met het aantal punten voor het woningwaarderingsstelsel (wws).

Voor mutatie onderhoud gebruikt Krijnen Bouw een handig begrotingstool. Hierdoor kunnen de kosten voor de renovatie al direct na de opname in de woning bepaald worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u gaan verbouwen, heeft u plannen om een huis te gaan bouwen of wilt u graag eens een vrijblijvend gesprek met ons aangaan?

Vraag een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te maken.