Particulieren

De voordelen van Krijnen Bouw Riel

 

Wanneer u een nieuwbouwproject laat uitvoeren wilt u dit door een professioneel bouwbedrijf laten doen. Ook elke verbouwing, renovatie, of onderhoudswerk heeft z’n eigen specifieke kenmerken. U wilt graag kunnen bouwen op een bedrijf met vele jaren ervaring, waar u een persoonlijke behandeling krijgt en waar het werk wordt uitgevoerd zoals u dat verwacht! Krijnen Bouw levert kwaliteit en werkt veel voor particulieren in de regio Tilburg en omstreken. Het bedrijf bouwt en verbouwt zeer uiteenlopende projecten.

Bent u woningbezitter en heeft u een reparatieverzoek kijk dan even onder het kopje onderhoud. Heeft u een woning en wilt u deze gaan verbouwen, met of zonder tekeningen en/of bestek, kijk dan bij verbouw. Heeft u een bouwplan, met of zonder tekeningen en bestek, kijk onder het kopje nieuwbouw.

Onderhoud
Om u en uw gezinsleden te verzekeren van een langdurig woongenot is goed onderhoud van uw woning een belangrijk punt. Naast het reguliere onderhoud, zoals het vervangen van kozijnen en het repareren van goten, dakbeschot, dakpannen, schoorstenen e.d. kunnen wij u ook helpen bij het verhelpen van een lekkage of ander ongemak wat met spoed verholpen moet worden. Voor onderhoud en reparaties heeft Krijnen Bouw een gespecialiseerde afdeling, die uw probleem snel en efficiënt kan oplossen.

Verbouw
Een garage aan de woning, een grotere woonkamer of aparte keuken, of een dakkapel om een slaapkamer te vergroten? Wilt u uw woongenot verbeteren, een aanpassing aan uw woning realiseren? Heeft u al tekeningen of alleen nog maar een idee? Dan is Krijnen Bouw een goede partner om samen te komen tot uw droomhuis. Met onze jarenlange ervaring en goede naam staat ons team graag voor u klaar om uw woning aan uw wensen te laten voldoen.

Nieuwbouw
Van een nostalgisch landhuis tot aan een moderne villa. 
Heeft u een nieuwbouwplan en zoekt u een aannemer? Krijnen Bouw is uw partner. Door onze jarenlange ervaring in nieuwbouw kunnen wij uw nieuwbouwproject begeleiden vanaf de ontwikkeling van de tekeningen en het aanvragen van de bouwvergunning tot en met de oplevering van uw huis. Krijnen Bouw neemt uw zorgen uit handen bij het bouwen van uw thuis en zorgt ervoor dat uw woning wordt opgeleverd zoals u het verwacht. Wij zijn er trots op dat diverse gerealiseerde woningen een architectuurprijs hebben gewonnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u gaan verbouwen, heeft u plannen om een huis te gaan bouwen of wilt u graag eens een vrijblijvend gesprek met ons aangaan?

Vraag een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te maken.