Woningbouwcorporaties

De voordelen van Krijnen Bouw Riel

 

Krijnen Bouw werkt veel voor woningcorporaties in de regio Tilburg. Van (kleinschalige) nieuwbouw en planmatig groot onderhoud tot niet planmatig onderhoud. Daarnaast is Krijnen met haar jarenlange ervaring een goede partner om vroeg in het nieuwbouwtraject in te stappen en uw plannen op een inventieve manier haalbaar en betaalbaar te houden.

Om onze service te verbeteren hebben wij een bedrijfsonderdeel gespecialiseerd op het gebied van niet planmatig onderhoud en mutaties. Hierdoor is Krijnen Bouw nu en in de toekomst de ideale partner voor woningcorporaties.

Is uw interesse gewekt en wilt u graag een kennismakingsgesprek of een nadere informatie over onze werkzaamheden, dan kunt u contact met ons opnemen via het kopje contact.

Nieuwbouw
Krijnen Bouw heeft in zijn ruim 30 jarig bestaan diverse kleine woningbouwprojecten voor woningcorporaties mogen verwezenlijken. Deze projecten varieerden van 4 tot 24 woningen per project. Het laatste project dat we hierin gerealiseerd hebben is de bouw van Woonzorg project De Schans te Chaam.

Planmatig en groot onderhoud
De laatste jaren heeft Krijnen Bouw zich toegelegd op het uitvoeren van planmatig en groot onderhoud voor diverse woningcorporaties uit de regio Tilburg. Ons bedrijf heeft projecten uitgevoerd variërend van 4 tot en met 99 woningen of appartementen. Bij al deze projecten is de nadruk gelegd op efficiënt werken en de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u gaan verbouwen, heeft u plannen om een huis te gaan bouwen of wilt u graag eens een vrijblijvend gesprek met ons aangaan?

Vraag een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te maken.