Woningaanpassingen

U woont met veel plezier in uw woning en wilt zolang mogelijk blijven wonen, u zoekt extra gemak of luxe in huis.
Een investering in een woningaanpassing worFoto 12 Krijnen project 1 (4)dt gedaan met het plan om nog jarenlang thuis te blijven wonen. Krijnen kan voor u een optimaal woongemak realiseren.

Onze focus bij een woningaanpassing ligt op het verbeteren van de toegankelijkheid, mobiliteit en het wooncomfort. Soms gaat het om een kleine aanpassing, maar vaak moeten verschillende zaken in een bestaande woning aangepast worden. Krijnen biedt een totaalconcept voor het levensloopbestendig maken van een woning. Vanaf de kleinste aanpassing, zoals een trapleuning of het verwijderen van de dorpels, tot aan het verbreden van de deuren en/of het realiseren van een compleet aangepaste badkamer.

Het uitgangspunt is om zo min mogelijk overlast te veroorzaken tijdens de aanpassingen. Wij kunnen aanpassingen in een badkamer, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van een bad en tegelijkertijd realiseren van een inloopdouche, in één dag uitvoeren. Door een goede samenwerking met verschillende vakmensen (onze vaste ketenpartners) en het gebruik van goed uitgedachte systemen en materialen kunnen wij snel en met weinig overlast uw woning naar wens aanpassen.Wij bieden een totaalpakket aan. U heeft te maken met één contactpersoon die met u in gesprek gaat om uw wensen te vertalen naar een concreet plan, met bijbehorende offerte. (Ons inkoopvolume brengt scherpe prijzen en condities met zich mee) Vanzelfsprekend maken wij duidelijke afspraken over de aanvang, de duur van de werkzaamheden en de opleverdatum.