Particulier

Wanneer u een nieuwbouwproject laat uitvoeren wilt u dit door een professioneel bouwbedrijf laten doen. Ook elke verbouwing, renovatie, of onderhoudswerk heeft z’n eigen specifieke kenmerken. U wilt graag kunnen bouwen op een bedrijf met vele jaren ervaring, waar u een persoonlijke behandeling krijgt en waar het werk wordt uitgevoerd zoals u dat verwacht! Krijnen Bouw levert kwaliteit en werkt veel voor particulieren in de regio Tilburg en omstreken. Het bedrijf bouwt en verbouwt zeer uiteenlopende projecten.

Onderhoud
Om u en uw gezinsleden te verzekeren van een langdurig woongenot is goed onderhoud van uw woning een belangrijk punt. Naast het reguliere onderhoud, zoals het vervangen van kozijnen en het repareren van goten, dakbeschot, dakpannen, schoorstenen e.d. kunnen wij u ook helpen bij het verhelpen van een lekkage of ander ongemak wat met spoed verholpen moet worden. Wanneer u uw woning wilt verduurzamen hebben wij daar alle kennis voor in huis en graag wij graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Voor onderhoud en reparaties heeft Krijnen Bouw een gespecialiseerde afdeling, die uw probleem snel en efficiënt kan oplossen. Voor meer informatie oever het snel herstellen van lekkages kijk op www.lekkageherstel.nl
Tevens verleent Krijnen 24-uursservice bij schade door inbraak, brand, lekkage, storm en vandalisme.

Verbouw
Een garage aan de woning, een grotere woonkamer of aparte keuken, of een dakkapel om een slaapkamer te vergroten? Wilt u uw woongenot verbeteren, een aanpassing aan uw woning realiseren? Heeft u al tekeningen of alleen nog maar een idee? Dan is Krijnen Bouw een goede partner om samen te komen tot uw droomhuis. Met onze jarenlange ervaring en goede naam staat ons team graag voor u klaar om uw woning aan uw wensen te laten voldoen.

Nieuwbouw
Van een nostalgisch landhuis tot aan een moderne villa.
Heeft u een nieuwbouwplan en zoekt u een aannemer? Krijnen Bouw is uw partner. Door onze jarenlange ervaring in nieuwbouw kunnen wij uw nieuwbouwproject begeleiden vanaf de ontwikkeling van de tekeningen en het aanvragen van de bouwvergunning tot en met de oplevering van uw huis. Krijnen Bouw neemt uw zorgen uit handen bij het bouwen van uw thuis en zorgt ervoor dat uw woning wordt opgeleverd zoals u het verwacht. Wij zijn er trots op dat diverse gerealiseerde woningen een architectuurprijs hebben gewonnen.

Bouwgarant
Krijnen Bouw B.V. is lid van Bouwgarant. Dit keurmerk houdt in dat het bedrijf voldoet aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Kortom, een bedrijf dat alles in huis heeft om uw bouwopdracht vakkundig uit te voeren en te begeleiden. Een allround bouwer en tevens een ervaren en betrouwbare partner voor renovatie en onderhoud.