Corporaties

Krijnen Bouw werkt veel voor woningcorporaties in de regio Tilburg. Van planmatig groot onderhoud en niet planmatig onderhoud, zoals mutatieonderhoud en dagelijks onderhoud, tot (kleinschalige) nieuwbouw en verbouwingen. Daarnaast is Krijnen met haar jarenlange ervaring een goede partner om vroeg in het nieuwbouwtraject in te stappen en uw plannen op een inventieve manier haalbaar en betaalbaar te houden.
Om onze service te verbeteren hebben wij een bedrijfsonderdeel gespecialiseerd op het gebied van niet planmatig -, dagelijks – en vraag gestuurd onderhoud en mutaties. Hierdoor is Krijnen Bouw nu en in de toekomst de ideale partner voor woningcorporaties.

Nieuwbouw
Krijnen Bouw heeft in zijn ruim 30 jarig bestaan diverse kleine woningbouwprojecten voor woningcorporaties mogen verwezenlijken. Deze projecten varieerden van 4 tot 24 woningen per project. Het laatste project dat we hierin gerealiseerd hebben is de bouw van Woonzorg project De Schans te Chaam.

Planmatig en groot onderhoud
De laatste jaren heeft Krijnen Bouw zich toegelegd op het uitvoeren van planmatig en groot onderhoud voor diverse woningcorporaties uit de regio Tilburg. Wij leggen de nadruk op efficiënt werken en het beperken van de overlast voor de bewoners tot een minimum.

Niet planmatig onderhoud
Om woningcorporaties de juiste service te kunnen verlenen, heeft Krijnen Bouw een aantal jaren geleden besloten een bedrijfsonderdeel te specialiseren op het gebied van niet planmatig onderhoud en mutaties. De mensen van dit bedrijfsonderdeel hebben geleerd om in bewoonde woningen te werken. Op het moment dat er een melding geplaatst wordt nemen wij dezelfde werkdag contact op met de huurder. U als corporatie heeft gelijk inzicht in de bijbehorende kosten,

Mutatieonderhoud
Krijnen Bouw voert mutatie onderhoud op maat uit. Wij zorgen ervoor dat de uitvoering zo strak mogelijk gepland wordt om zo de doorlooptijd te verkorten. Wij minimaliseren leegstandskosten zodat uw rendement verhoogt wordt.
Afhankelijk van het door u gewenste kwaliteitsniveau en het onderhoudsverleden van de verhuureenheid, worden vooraf de uit te voeren werkzaamheden vastgelegd, waarbij u gelijk inzicht heeft in de bijbehorende kosten. Er kan tevens rekening gehouden worden met de wensen van de nieuwe huurder. Daarnaast is het mogelijk om een nieuwe kamerindeling te maken of om energiebesparende verbeteringen toe te passen om zo bijvoorbeeld meer rendement te halen met meer punten in het woningwaarderingsstelsel (wws).
Voor mutatie- en vraag gestuurd onderhoud gebruikt Krijnen Bouw een handig begrotingstool. Hiermee zijn de kosten voor de renovatie al direct na de opname in de woning inzichtelijk.

Dagelijks onderhoud
Voor dagelijks onderhoud door Krijnen Bouw staat een vast uurtarief en hanteren wij in onderling overleg vastgestelde eenheidsprijzen. Alle werkzaamheden worden op afroep verricht en de verbruikte materialen worden tegen marktconforme prijzen aan de opdrachtgever door berekend. Tevens werken we met vaste ketenpartners waar we door de jaren heen een goede betrouwbare basis mee opgebouwd hebben waardoor we ook snel en vakkundig werken. Klik hier voor meer informatie over slimmer onderhoud

Vraag gestuurd onderhoud
Reparatieverzoeken in Tilburg en omstreken goed geregeld door Krijnen Bouw? Krijnen Bouw heeft veel ervaring met het werken in bewoonde staat en goed overleg met de huurder is voor ons vanzelfsprekend. Iedere opdrachtgever hanteert zijn eigen procedures voor het afhandelen van reparatieverzoeken. Of het nu om de eisen van KWH (Huurlabel van het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector), of uw eigen interne procedures gaat, door middel van het digitale werkbonnensysteem brengen wij alles, van eerste klantcontact tot eindfactuur, in kaart om zo onze processen aan te laten sluiten op de specifieke wensen en eisen van uw organisatie, en om daarnaast een tevreden bewoner te garanderen.

Calamiteiten, snel geregeld
Hoe goed uw pand ook wordt onderhouden, er kan altijd iets onverwachts gebeuren. Denk aan schade na een storm of brand, lekkages of inbraak. Of we nu dagelijks of slechts één keer per jaar opgeroepen worden voor werkzaamheden, de vaklieden van Krijnen Bouw staan voor u klaar. Wanneer u zorgeloos in uw pand wilt wonen en/of werken dan biedt Krijnen ook de mogelijkheid aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij staan dan 24/7 voor u klaar om onverhoopte calamiteiten snel op te lossen.