Bedrijven

Elke verbouwing, renovatie, of onderhoudswerk heeft z’n eigen specifieke kenmerken. Wanneer u het werk laat uitvoeren wilt u dit door een professioneel bouwbedrijf laten doen. Krijnen Bouw heeft in zijn ruim 30 jarig bestaan diverse bedrijfspanden gebouwd en verbouwd in de regio Tilburg en omstreken. Het bedrijf bouwt en verbouwt zeer uiteenlopende projecten.

Verbouw en onderhoud
Een van de sterke punten van Krijnen is namelijk dat door middel van goede communicatie uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk verstoord worden. Dat u uw bedrijf wilt blijven gebruiken en dat de overlast beperkt moet blijven. Daardoor zijn onze mensen er in getraind om tijdens hun werkzaamheden de bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk te hinderen. Hierdoor kan er steeds in goed overleg bekeken worden hoe de werkzaamheden, voor beide partijen, zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden.
Naast het reguliere onderhoud, kunnen wij u ook helpen bij het verhelpen van een lekkage of ander ongemak wat met spoed verholpen moet worden. Voor onderhoud en reparaties heeft Krijnen Bouw een gespecialiseerde afdeling, die uw probleem snel en efficiënt kan oplossen.
Wanneer u zorgeloos in uw pand wilt werken dan biedt Krijnen ook de mogelijkheid aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij staan dan 24/7 voor u klaar om onverhoopte calamiteiten snel op te lossen. Informeer naar de mogelijkheden.

Nieuwbouw
Ook in deze tak van sport kan Krijnen goed inspelen op de wensen en eisen van de opdrachtgever. Krijnen bouw realiseert groot- maar ook kleinschalige projecten. in opdracht van (professionele) opdrachtgevers zoals ontwikkelingsmaatschappijen, woningbouwcorporaties en gemeenten. Wij zijn gewend om onze kennis en ervaring bij elk bouwproject volledig in te zetten en een zeer actieve houding aan te nemen door veel input en advies te geven. Dit resulteert in heldere constructies, details en materiaaltoepassingen. Heeft u een duidelijk of juist een onduidelijk plan en wilt u graag met ons overleggen over de invulling hiervan? Wij staan u graag te woord om aan uw wensen te voldoen.